Emplena els següents camps de text
i accedeix com a usuari de SIM

Serveis i facilitats per als propietaris d'immobles i llogaters

RECOMANA SIM LLEIDA I PREMIAREM LA TEVA COL·LABORACIÓ AMB 50 €

A SIM Lleida sabem que per a poder donar un servei immobiliari de qualitat a la nostra ciutat i tenir una amplia gama de pisos i locals comercials en lloguer, on tothom pugui trobar el pis o local comercial que esta buscant hem de començar per tenir una gran cartera d'immobles disponibles a la nostra pagina web. Per això, som conscients del nostre repte i de que per portar a terme aquesta tasca hem de fer un esforç, per això volem donar l'oportunitat a totes les persones que vulguin col·laborar amb nosaltres i amb el nostre creixement, i ho farem recompensant-les. Així doncs, tota persona que ens presenti a un amic o conegut, que sigui propietari d’algun immoble i aquest estigui interessat en llogar-lo, tindrà l'oportunitat de ser gratificat econòmicament i alhora també en gaudirà el propietari de l'immoble, que també rebrà una compensació econòmica pel fet d’haver sigut recomanat, a SIM Lleida. Vine a les nostres oficines i informa’t.

FACILITATS PER AL PROPIETARI

A SIM Lleida volem donar-li tota la protecció a aquelles persones que siguin propietàries d’algun immoble i que el tinguin en lloguer o be estiguin estudiant el fet de llogar-lo, donada la dificultat que avui en dia hi ha per vendre qualsevol propietat i que no acaben de donar el pas perquè els preocupi el fet de tenir que dedicar part del seu temps a les gestions que comporta qualsevol tràmit o funció que li exigeixi el seu llogater. SIM Lleida disposa d’uns serveis exclusius que van dirigits a aportar al propietari, tranquil·litat. SIM Lleida posa en marxa un servei integral orientat a que els propietaris que el contractin, tinguin cobertes totes les preocupacions derivades dels seus arrendaments. A SIM Lleida si vosté vol, ens encarreguem de tot i li oferim la possibilitat de que la seva propietat deixi de ser una càrrega per a vostè, convertint-se en un negoci rentable, en el que tota la gestió que comporta serà assumida i realitzada per SIM Lleida. Llogar un immoble, no suposarà, per a vosté, cap problema i per això suprimim la relació propietari/llogater i la substituïm per propietari/ SIM Lleida/llogater. SIM Lleida es la primera empresa immobiliària Lleidatana especialitzada en la protecció a propietaris i pionera en la implantació de mesures preventives per evitar la morositat. Vingui a visitar-nos i informeu-vos de les diferents opcions de contractació de que disposa.

GESTIÓ INTEGRAL DELS SERVEIS

Des de SIM Lleida hem detectat que el mercat immobiliari està canviant, i la nostra societat també. Avui en dia, per poder rendir més en les nostres ocupacions diàries i per gaudir més del nostre temps lliure el que busquem es posar-nos en mans de bons professionals que ens assessorin en els aspectes que deixem de dominar i d’aquesta manera tenir la tranquil·litat de que una empresa com SIM Lleida cuida de les nostres propietats i inversions i és per aquest motiu que ens hem plantejat oferir un servei integral per a propietaris i llogaters, dedicat a facilitar totes les gestions, requisits i imprevistos que puguin sorgir al seu pis o local comercial. Gestionat per professionals de totes i cadascuna de les especialitats necessàries per a donar un servei òptim als nostres clients. Això consisteix, en que a SIM Lleida ens ocupem de l’assessorament, publicitat, selecció del llogater, contractes, gestió de garanties, gestió de pagaments i cobraments, serveis jurídics, manteniment de l’immoble, reformes en general, intermediació entre el llogater i el propietari i assegurances de la llar. Visita’ns i deixat assessorar.

ET REGALEM L'ASSEGURANÇA AL PORTAR-NOS EL TEU PIS

A SIM Lleida som agents d’assegurances Allianz, i per això volem oferir a tots els nostres clients, les millors assegurances multirisc de la llar a uns preus molt competitius i amb una manera molt especial de compartir, amb tots els propietaris que ens permetin llogar els seus immobles i la nostra forma d’agrair-los-hi la seva confiança i fidelitat es regalant una assegurança per la seva llar o local comercial.
Vine a SIM Lleida, com veus tens molt a guanyar.