Emplena els següents camps de text
i accedeix com a usuari de SIM

Coneix SIM, el Servei Integral Immobiliari de Lleida

LÍDERS DEL LLOGUER IMMOBILIARI A LLEIDA

SIM Lleida és la primera empresa immobiliària de Lleida especialitzada en la protecció a propietaris i pionera en la implantació de mesures preventives per evitar la morositat. Som un equip format per agents de la propietat immobiliària, amb àmplia experiència i coneixements clars de les necessitats del mercat, amb una clara vocació de servei al client i superació.

Gestionem i executem qualsevol incidència amb els impagaments, per això comptem amb el suport legal i tècnic d'Allianz. Nosaltres ens encarreguem de tot per a que vostè no es preocupi per res. Com a agents col·laboradors d'Allianz, podem assessorar en l'elecció de l'assegurança que més s'ajusti a la seva llar, pressupost i també l'impagament de rendes.

Ens avalen molts anys d'experiència en el sector i destaquem per la serietat i la confiança que molts clients han dipositat en nosaltres, sentint-se plenament satisfets amb el nostre servei.

LLOGA AMB TRANQUIL·LITAT

SIM Lleida neix per donar un servei especialitzat i de confiança al mercat de lloguer a Lleida. És la primera immobiliària de Lleida especialitzada en lloguers que ofereix servei complet. El lloguer deixa de ser una càrrega i una molèstia per a vostè, convertint-se en un negoci rendible on tota la gestió que comporta la fa SIM Lleida.

Llogar un immoble amb SIM Lleida li brinda més facilitat en suprimir la relació arrendador / arrendatari i afegir SIM Lleida / arrendatari. El seu lloguer es converteix en un negoci més fluid i professional, on obté major rendibilitat dels seus immobles i es despreocupa per complet de la seva gestió.

SIM Lleida és la primera empresa immobiliària de Lleida especialitzada en la protecció a propietaris, pionera en la implantació de mesures preventives per evitar els impagaments. Tenint en compte la demanda per ambdues parts, SIM Lleida neix per donar un servei especialitzat al mercat de lloguer de vivendes i d'immobles a Lleida.

VISITA'NS I DEIXA'T ASSESSORAR

La nostra meta és arribar al màxim de clients possible, per això, som una empresa local que atén Lleida ciutat i el seu radi d'influència. El nostre afany de superació ens ha portat a buscar les mancances que actualment té el mercat immobiliari, per trobar les solucions que satisfan a inquilins i propietaris.

Ens avalen els nostres anys d'experiència en el sector i destaquem per la serietat i la confiança que molts clients han dipositat en SIM Lleida, que se senten plenament satisfets amb el nostre servei.

SIM Lleida dóna resposta i servei d'acord al que el mercat exigeix . La nostra eficàcia i la qualitat que ens caracteritza és el motiu pel qual disposem de centenars d'arrendataris i propietaris a Lleida i província. Compartir amb qui col·labora en el nostre creixement és un altre motiu important pel qual tenim a centenars d'inquilins allotjats i amb totes les necessitats cobertes.

oficina SIM oficina SIM